Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Persson - 12 mars 2009 09:56


Hihi! När vi kom till Anders i lördags där vi skulle ha lite förfest så börjar Caroline med att säga att "Ni e med på youtube!", "Å shit har det kommit ut nu" skojar jag och förstår egentligen inte alls att hon menar allvar utan undrar mest i vilket sammahang jag har kunnat kommit med, lite nervöst förstås. Men så visar hon oss detta, och med oss menar jag mig och syster Malin. För tre år sen. I Varberg på Tomas Ledin. Så nu e man med i gänget. Jag e med på youtube. Ligger det nån status i det, ni ungdomar som vet?

Kolla när 57 sekunder gått får ni se ett par pinglor längst fram.



Av Persson - 12 mars 2009 09:33


Jag hade ju tokfel! Jag börjar ju inte förrän 15,30 idag. Eller kanske 16 till och med, ska ringa och fråga chefen. Jag ska egentligen vara ledig idag men tagit på mig extra för en av tjejerna har åkt till Thailand, så jag kan inte hennes tider så bra, uppenbarligen =)


Nu hade jag tänkt att gå till gymmet här på förmiddagen, men jag har så jäkla ont i halsen och i huvudet så jag måste nog skippa det. I know det låter som årets bortförklaring, men jag känner att denna början-till-en-förkylning-som-aldrig-slår-ut-men-känns-på-mornarna-grej snart försvinner, för det känns dumt att kunna jobba men inte få träna.


SÅ jag tänkte att jag skulle få arslet ut vagnen och faktiskt tvätta litegran idag. Strumporna börjar ta slut så nu måste jag tvätta snart, faaaast så har ju J några som jag kan ha oxå. Så jag reserverar mig lite för hela tvättgrejen idag. Men kanske att det kan ske.


Vi hörs!


Ovido - Quiz & Flashcards