Alla inlägg under november 2008

Av Persson - 21 november 2008 21:13


Jag pratade med Lena på Adecco idag ang intervjun på Måndag.


Jag frågade henne igår om jag kommer att behöva flyga ner en till gång och göra en till intervju med själva företaget. För nu på måndag ska jag träffa henne för att hon ska avgöra om jag är en bra person som hon kan "visa" för företaget. (Nog för att bemanningsföretag e bra men det blir ju en jäkla process med alla intervjuer. Speciellt om man bor 80 mil ifrån) Jag la in lite snyggt att det hade ju varit bra om man kunde få till det mötet nu på månda eller tisdag också isf. Hon förstår ju såklart mitt lilla dilemma med dyra flygbiljetter och mitt schema på jobbet här uppe. Så hon skulle återkomma idag. Och det gjorde hon.


Och då sa hon att hon inte fått tag på företaget. Men då sa hon att det löser sig ändå för hon känner ju redan nu efter att ha pratat några ggr med mig på telefon att jag är en väldigt stark kandidat.  !!! =D

TÄNK om jag kunde få detta jobbet. Men jag får inte förvänta mig det nu, då blir jag så jäkla besviken om jag inte får det. Men hoppas kan man ju.


Hoppas Ni har en underbar fredagskväll! Det vet jag att Bettan har nu när hennes prins e här över helgen =)


Av Persson - 21 november 2008 20:46


Jaha. Här står man och ler. Och jag är SÅ trött. Sov för lite natten som var och kommer få för lite sömn nu inatt också eftersom jag slutar 23 idag och börjar 7 imon. Underbart. Not.


Har Idol i bakgrunden på tvn. Undrar vem som åker ikväll? Jag blev väldigt förvånad över att Robin den bättre åkte ut förra veckan. Jag hade han som en vinnar-kandidat.


Av Persson - 21 november 2008 12:24


Jag älskar den här låten





Av Persson - 21 november 2008 11:13


Det är den 21 idag. Om en månad fyller jag år =)

Blir man vuxen då när man inte har ett -ton på slutet på siffran?



Av Persson - 21 november 2008 10:20


Oj vad kul det vart igår! Satan vad perikles är bra. Dom kommer från "skeone" =) . Från Ystad tyckte jag mig höra. Men hujedamig vad vi dansar och dansar och dansar. Och dricker. När vi e ute. Men kul har vi alltid!


Idag ska jag jobba kväll och J ska åka hem till sin kära familj och släkt i Ramsele. Ååå vad jag inte riktigt är laddad för jobb idag. Och jag vill inte att J ska åka egentligen för de e SÅ tråkigt att bara jobba hela helgen och GÅ till och från jobbet och komma hem till en tom lght. Gud jag är nog ingen typisk singeltjej tror jag, vad tråkigt det måste vara. Men det är klart han vill vara med familjen så mycket som möjligt nu innan flytten.


Här e vi igår

Chefen



Ciao!


Av Persson - 20 november 2008 17:23


Ojoj vad mycket som händer idag!


Jag kom inte från jobbet förrens 16.30 idag och skyndade mig hem.


Vi ska ju åka och lämna all skit, som vi rensade ur på vinden i helgen, på soptippen Blå Berget idag då de har kvällöppet. Så ringer jag J från jobbet och undrar hur det går om han fått med sig släpet vi fått låna, om det gått bra mm, ja då säger han att han e ute i Birsta på Media Markt och ska hämta nya kylen idag oxå! Gud jag hade kunnat gift mig med honom i samma ögonblick. Nu fick vi köpt ny kyl OCH blir av med allt på vinden på samma dag!


OCH det kommer mer. Idag ringde en tjej från ett jobb jag sökt i Varberg och vill att jag ska komma på intervju! Nästa vecka! Så jag har försökt lösa det under dagen och nu e det klart att jag åker ner på Måndag-morgon. Kanske att jag stannar till Tisdan, vet inte riktigt än. Fast jag försöker verkligen inte ha några förväntningar nu på att jag ska få det här jobbet, för det är ju fler än jag som ska intervjuas, men gud vad jag hoppas ändå.


Och så ska jag ut och dansa med Maria och hennes vänner idag på Aveny för Perikles spelar och dom e tydligen bra. SÅ, mycket som hänt och händer idag/ikväll.

And I love it!


Här kommer kylen.



Sundsvall ÄR verkligen en riktig mysjulstad...!  Å de e så mysigt att bara gå och strosa när det ligger snö på backen och det är så här fint pyntat på alla gator.


Shit nu har vi bråttom! See ya!


Av Persson - 20 november 2008 08:44


Therese har startat en blogg! Jejj! En om hennes viktkamp! Jejj!

Här kan ni läsa den.


Ja, egentligen förstår jag inte riktigt varför hon behöver gå ner i vikt, men det är ju hur man känner sig och jäämför med sig själv.

Och jag ska heja och joina henne i denna kamp. Jag kommer dock inte skriva lika utförligt och lägga ut smaskiga bilder på mina valkar men jag ska fasiken skärpa mig nu.

Jag är så laddad inför att börja träna efter flytten. Så laddad att det är frustrerande att vänta tills efteråt. Men det känns ju väääldigt onödigt att köpa ett årskort nu liksom...


Och det känns Så kul att hon startar en nu när vi ska flytta snart så jag kan följa hennes liv.

Go Therese! Jag hejar på dig!


Av Persson - 19 november 2008 18:26


Fan jag har liksom börjat vänja mig vid mindre jobb nu så det känns väääldigt tungt att stå här idag =) Vilket i-lands problem...


Men jag är så TRÖTT nu för tiden men det beror säkert på att jag är så spänd i kroppen nu och ligger och tänker på allt som måste göras och förberedas inför flytten. Och framförallt J har det ju jobbigt, han jobbar mer än heltid. Tror han e uppe i 250 timmar denna månaden... så sitter jag här och klagar...


Men att internetet kommer och går här på jobbet och man vet inte om det funkar att dra kortet denna gång eller inte gör det hela lite jobbigare faktiskt. Så var det sagt. Synd om mig. Not.


Nä nu var maten uppäten och magen glad igen så back to work.


Ovido - Quiz & Flashcards