Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Persson - 7 maj 2009 09:59


Jo förresten, har ni sett vad jag fick av coop i påskpresent? Eller alla fastanställda fick ju en såklart men jag blev nog gladast kan jag lova =)


 

Och så låg det en trisslott i den oxå. Men jag vann inget.  


Vad fick ni då?? Fick ni en sån på Knaust?? =) Ska aldrig byta från handel...


Av Persson - 7 maj 2009 09:48


Jag gjorde det!! Jag SPRANG vårruset! Jag joggade verkligen hela tiden. Jag kan ju inte påstå att det gick så fort alla gånger, men jag lunkade på i mitt eget tempo. Det kändes så skönt att få "springa" om så många, "lata kossor som inte orkar springa" tänkte jag och sprang extra fort när det var mycket publik vid sidan om. Det var ju givetvis väääldigt många som sprang förbi mig oxå och då tänkte jag "men dom har ju tränat som idioter inför detta, det har ju inte jag". Jag trodde inte att jag kunde springa så långt som 5 km, har alltid dragit gränsen vid 2. Men nu vet vi.


En bra grej var att ta sikte på nån och ge sig f*n på att inte släppa hennes tempo. Jag tog sikte på en tant. Ni läste rätt, en tant. Satan vad kvick hon var i bena för att vara tant. Men hon sprang med ett ganska lugnt tempo men ändå sprang. Hon tog längre steg än vad jag gör så jag fick pinna på ganska bra där bak ett tag. Jag kom för övrigt på att jag tar myrsteg när jag springer. Töntsteg skulle man oxå kunna säga.


En glad Persson efter ruset. Herre Jesus vad mycket folk det var! 18 tusen kvinnor på ett och samma ställe. Tänk vad mycke människor det finns.


Jo vi mötte en extra-arbetare från jobbet där som inte sprang med oss, och då undrade vi varför, och då sa hon att dom har det som en tradition i deras släkt att alla kvinnor i släkten går/joggar/springer Vårruset varje år.... Vad säger ni kvinnor i vår lilla lilla släkt, ska vi starta en ny tradition nästa år??  Få se nu... vi e ju bara 7 totalt så det vore ju inte helt omöjligt.


Nu ska jag iväg till jobbet! Kör extra för en annan tjej idag, 11-19. Känns lite sådäääär just nu när tanken slår mig att sängen står fortfarande varm och obäddad bakom mig. Men jag tänker positivt. Pengarna e bra.


Ha en underbar dag!


Ovido - Quiz & Flashcards