Alla inlägg under maj 2008

Av Persson - 12 maj 2008 09:43

Min man har kommit hem! By the way vi är inte gifta men han är ju en man och han är ju min så jag brukar säga så. Jo så han kom och hämtade mig efter jobbet vid elva, och vad ser jag när vi kommer hem, chokladpudding! Finns det nåt bättre en chokladpudding? Finns det nån bättre man som köper chokladpudding? Tror inte det.

Jo och när jag skuller äta på jobbet får jag mig också en överraskning, i vanliga fall brukar vi få det som finns ungefär men igår slog kocken till och surprice, världens finaste och godaste personalmat som jag nånsin fått tror jag. En bra dag det där.


Av Persson - 11 maj 2008 13:30

Nu har moi och Bettan varit ute och gått i en och en halv timma, jag med mina rosa/turkosa stavar och nya träningsskor, Bettan med sin mobil.

Känns oerhört nyttigt och bra efter en onyttig dag igår. Och imon börjar min och Bettans storsatsning på Jocks. Till gatufesten ska vi ha märkt nånting iaf, förväntar ju mig inga mirakel, men känslan ska jag ha att det har hänt nånting. Oftast brukar det ju tyvärr hända mycket på brösten och en aning mindre (inget) på lår och arsle där man vill att det ska hända... men men that´s life.  Nu in i duschen, en snabb te ppå Wayens (stavas?) och sen rusa till jobbet!

Ciao


Mina rosa/turkosa stavar och nya gåskor

Av Persson - 11 maj 2008 10:43

Sms-konversation:

Bettan: Ska vi ta en prom kl 12 ? (varför gör hon alltid ett mellanslag innan ?tecknet?)

Jag: Ja men en lugn sådan, kistan är inte som den brukar. (se nedan)

Bettan: Japp. Ät fil o hårdbröd. Jag lägger en resorb utanför din dörr nu. Vätske ersättn. Gör susen. Slå p halva glaset m vatten.

Jag: Hihi du e ju fiffig du! ja jag ska ta den där, diska å städa undan lite å sen går vi vid tolv. men ska vi inte ta min runda ida, inte så mycke uppför...


Ja och det stod verkligen ett glas med en brus i  botten utanför min dörr!

Hihi morsan Bettan vettu... Hon är definitionen av "fiffig".

Nä nu diskning

Av Persson - 11 maj 2008 09:28

Men hoppsan, jag var ut igår med ett helt gäng, många från jobbet blev det faktiskt, och fy 17 vad kul jag hade! Jag har helt glömt av hela grejen med att gå ut på krogen, och ni som känner mig vet att det inte händer ofta nuförtiden, blir mer grillkvällar och festmiddagar. Men damn igår körde jag! Och jag och jobbarkompis Richard fann varann som danspartners from now on, danskungar, fy 17 vad roligt. Och jag hamna brevid sundsvalls salsakung tydligen och han visste ju vad han gjorde, men jag var väl inte sämre jag så jag gav honom en lektion av Perssons style, och oj vad kul vi hade och latjde och skojade. Skrev ett godnatt-sms till min man kl 04:53. (Han är i stugan och har donat och byggt under några dagar)

Fy sjuttsingen vad allt var kul.


Detta hade jag på mig, jag ser att min kulmage framhävs väldigt snyggt... Och jag har ju läst att trekvarts-leggins är ute i vår men jag tycker faktiskt fortfarande det är snyggt så jag hade det. Och trivdes som fisken i vattnet.




Av Persson - 10 maj 2008 19:14

Varför alltid så sen??!

Sa till Amanda att vi skulle vara där 20...   ?! Varför sa jag det?

Och varför sitter jag här imorgonrock, oduschad (stavas?), orakade ben, ingen aning om vilka kläder det blir... Men jag kan vara snabbast i världen på att stressa.. ni ska få se

ciao :)

jo

Av Persson - 10 maj 2008 06:05

Jo jag ser det nu att det mest optimala hade varit om kavajen hade varit en decimeter kortare eller två... alltså på bilden där nere... men men den funkar...

Av Persson - 10 maj 2008 06:01

Ja jag vet inte än om det är en god morgon så jag skriver bara morn, när jag går upp så här tidigt på morgonen orkar jag inte ens känna efter om det är en god morgon. Jag får känna efter sen..

Nu bär det iväg till jobbet. Cykeln har kommit fram. Nä stackarn har faktiskt stått ute hela vintern. Trött... Hörs sen.

Ciao

Av Persson - 9 maj 2008 14:35

Varför kan inte jag sluta tänka på denna skönhet från nuknuk.se ?

Den är inte så dyr heller, men om jag plussar på det på shoppingkontot för denna månad börjar ångesten sippra fram i ådrorna... typiskt... kanske nästa månad. Hoppas jag hunnit tröttna på den tills dess.




Ovido - Quiz & Flashcards