Alla inlägg under maj 2008

Av Persson - 15 maj 2008 10:56

Jo gårdagen måste dras igenom så klart... få se.. jo vakna i skammen efter kvällen innan. men jag repar mig för sjutton gubbar. JO jag åkte till mitt andra hem här i världen, där jag kan bara få vara mig själv, där jag kan se ut hur jag vill, där folk accepterar mig för den jag är.. nej, pratar inte om någon miljon-terapeut, utan en muchos billigare (?) variant, IKEA.

Jo det är som terapi. Och förresten varför ska man gå och handla på massa dyra affärer när det finns IKEA, HM mm. ?? Om man har en egen stil sen innan så ser det inte sådär massproducerat ut i hemmer heller. Likadant med kläder. Så det så.

Jo vår lilla, och då menar jag verkligen lilla, balkong måste livas upp lite. För ett tag sen köpte jag såndär grön matta, för 30:- (!) /m på bauhaus, hade allra helst velat ha sånadär träplattor men jag känner att eftersom vi ska flytta till hösten/vintern så är det onödigt och satsa järnet på denna.

Jo så jag köpte lite detaljer som lätt livar upp det hela, ("detaljer kan ju ändra ett helt rum") som inredarna säger, HALLELUJA (stavas?) säger jag.


Av Persson - 15 maj 2008 10:36

Jo nu ploppade det upp en sak =)

Jo i tisdagskväll kände jag mig lite nere sådär som man kan känna när det är veckan innan veckan, ja jag är den värsta pms-kossan ni kan tänka er, jag pustar ut och är glad för att min man har stannat kvar även denna period.

Iaf så jag hade min egen hemmafest, den hade allt, ett dansgolv i form av köksmattan, en bar i form av köksbänken, musik i form av youtube på datorn, dans i form av jag och mig själv, hångel i form av ja det kan du ju roa dig med-puss av min man innan han gav upp och gick och la sig. Festen hade ALLT.

Ja och under tiden så satt jag och pratatde med några gamla klasskamrater på msn, vilka måste trott att jag var dum i huvudet eller full som ett ägg (det var jag inte, så det får bli det första alternativet), för här satt jag och tjöta om min onsdags-baileys och min onsdags-fest för jag och mig själv, och att "det är ju okej att ta en onsdags-baileys på en onsdag". MEN kunde inte nån kläckt ur sig lite tidigare än kl 01:32 att det var tisdag. och där satt man som ett fån, festen förvandlades till en riktigt risig efterfest och jag gick och la mig i min skam. Ta en baileys på en tisdag?? Hur ska detta sluta?

men

Av Persson - 15 maj 2008 10:33

MEN nu har jag inte uppdaterat er om mitt liv på en och en halv dag! Antagligen för jag har varit så upptagen med det själv.

Nu kommer ord och rim forsa ut ur mig, det kommer säkert bli en sju, åtta inlägg idag.. då kanske jag hamnar på "mest aktiva"-listan.. ja för det är en bloggares högsta dröm... Men jag gör olika inlägg för varje sak jag kommer på, det som ploppar upp liksom.

Ciao!

Av Persson - 13 maj 2008 17:49

Jag måste säga att det blir faktiskt roligare att gå med stavar än utan, plus att det ger bättre motion utan att det blir särskilt jobbigare. Rekomenderas skarpt. Och jag skiter i att det är tantigt.

Ciao

Av Persson - 13 maj 2008 14:16

Igår lagade jag mat. Visste inte att jag kunde det. Jag tog det som fanns.

Kokade broccoli, rev morötter, stekte svamp med några vitlöktklyftor, stekte några ägg, stekte några tomater.

Jo och sen kom min man kocken och hottade upp det med permosan ost och vitlöksbröd. Riktigt gott och nyttigt blev det ju. Idag blir det nog min vanliga style, pulvermos och falukorv. Ska jag aldrig tröttna?


Vår goda och nyttiga mat

Av Persson - 13 maj 2008 11:25

Men nu ska ni få höra.

Jag och Bettan ska ju satsa på boddypump nu på Jocks två, tre ggr i veckan. Var bestämt att vi skulle göra det ikväll, men då ringer Bettan igår kväll och säger att Sara hade frågat om dom kunde byta pass på jobbet, och Sara har ställt upp för Bettan innan så hon bytte till kväll då istället.

Jo, då ringer Bettan till mig och säger att vi inte kan träna ikväll (skönt tänker jag i smyg) såå, vi ska upp och gå kl 6 imon bitti med Jonny (försäljningschef) jaaha säger jag (ja det är ingen idé och säga emot när Bettan har bestämt nånting, tro mig).

Ja så där stod jag imorse kl 6 och huttrade och var sur för jag inte hittade dom träningsbyxorna jag ville ha. Det var det mest onormala jag gjort i hela mitt liv. Går folk upp två timmar tidigare för att pina sig själva?

Men det är ju skönt efteråt, och då åkte vi och åt hotellfrukost på first och sen åkte pantertanterna hem och la sig i två timmar. Skönt.


Och sen vaknar jag av att vår granne Birger ringer på dörrklockan, eller ja visste ju inte att de va han men jag kikar alltid i hålet innan jag öppnar, och då hade jag glömt nyckeln i dörren.... ja inga kommentarer... jag skyller på den onormala morgonen...



Av Persson - 12 maj 2008 14:52

Jag stör mig ibland på att folk har slutat le på kort. Varför denna wanna be modell-pose?? Vad hände med ett stort leende som visar hela tandraden?

Jag förstår dock folket med tandställning, jag hade en själv i ett år, ingen läcker historia. Nä, jag slår ett slag för le-korten! Jag måste ju också poängtera att jag också hade min period i fjortonårs åldern med 40 000 likadana kort på mig själv i olika kläder och poser. Detta måste skrivas annars blir jag påmind av syrran. (hon hade ingen sån period)

Nu blir det matlagning tills min man kommer hem.



Glada Persson


Av Persson - 12 maj 2008 11:20

Jo jag kom på en lite rolig sak som hände häromveckan. Säger inte när och var och hur eller i vilket sammanhang, men jag träffade Jean-Pierre Barda och pratade lite med han. Ni vet han som gör reklam för Synoptik (eller?). Så vi kom in på glasögon och så.


Jean: Dom har ju väldigt snygga bågar där också så de e ju kul.

Jag: Ja gud ja, jag funderar faktiskt på att byta, jag har varit inne och kollat några gånger (lögn) jag funderar på ett par silvriga lite större kanske...(har svarta ganska små nu)

Jean: Mmmm (tvekar lite).. men du har bara guldsmycken eller...?

Jag: (inser mitt snedsteg) NÄMEN GUD då kan jag ju inte ha silvriga bågar...! Då får det bli guldiga! (vem har guldiga bågar?) (faluröden bara stiger) (tänker nu sabbade jag chanserna att bli polare med han, äh jag får spela dum istället så kanske han glömmer mig)

Jean: (försöker vara snäll) ja hehe... men du kan ju silvriga med nån gulddetalj på!


Varför ska jag alltid göra bort mig med kända människor??

Det felet med bågarna är ju som att gå naken till kyrkan.

Och att han på dom få sekunderna kunde se att jag hade guldsmycken (ring, halsband som knappt syntes, diskreta örhängen) Go Jean! och go gayar, ni är kvinnans bästa vän. eller gaj som mina svärföräldrar säger.

Ska hitta en gajkompis.






Ovido - Quiz & Flashcards