Alla inlägg den 8 april 2009

Av Persson - 8 april 2009 12:42


Vi stannade till i Sundsvall på vägen hem igår. J träffade sina kompisar Per och Peter, och jag gick in på Knaust och träffade folket där. Och OJ vad jag saknar mina goaste vänner däruppe. Det kände jag verkligen igår. Och FÖRLÅT Pontus och Sara att jag inte ringde och sa att vi skulle komma men jag ville inte boka upp er för vi själva visste inte om vi ens skulle åka in eller när det skulle bli, så vi gjorde ett impuls-besök. Men vi ses ju nån annan gång.


Det var iaf både roligt och vemodigt att gå in där. Jag kände SÅ väl var det är som jag saknar och lika väl vad jag inte saknar.


Nu sitter jag med en knäcke-å-keso-macka och ska börja göra iordning mig inför jobbet. Var och handlade där på vägen hem och shit va mycke folk de var där. Så genast blev det lite tyngre att gå dit. Men jag tänker positivt. De e ju min thing liksom. Think positive. Yes.


Av Persson - 8 april 2009 09:54


God Morgon!


Nu e vi hemma igen i Kungsbacka! Kom fram vid halv 12 inatt så det blev inte sådär ruggigt sent ändå. Skönt.


Så. Nu börjar vardagen igen, jobb mellan 14 och 22,15 idag.


Hinner inte skriva så mycket mer nu faktiskt, ska nämligen iväg å träna. Yes yes nu kör vi. Nu e allt halsont å matthet borta så nu kör vi people. E ni med mig? JA säger ni då.


Ovido - Quiz & Flashcards