Alla inlägg under december 2008

Av Persson - 15 december 2008 11:34


Jo, igår var vi och åt romantisk middag, jag och min prins. På ett nyöppnat ställe som heter Edelweiss. Det är en kompis till J som köpt det och har öppnat nu igen, innan var det Chats som låg där. Den här kompisen kommer från Österrike och ska inrikta sig på österrikisk mat (såklart) och ville höra vad J tyckte och tänkte om menyn mm. (Helt gratis, Jejj!)

Och jag blir så STOLT! Jag sitter och lyssnar och kan för allt i världen inte förstå hur en så smart prick kunde falla för IQ-nollan Johanna Persson.

Jag blir stolt och imponerad av all kunskap han bär på och kan få ut så bra i form av ord och meningar. Herregud, mat är verkligen hans thing. Och vad fick jag? Rim. Ni hör ju vilken skillnad vi pratar om.

Men han säger att han föll för motsatsen. Och att jag är socialt intelligent. Tack för det love.


Dom är ju inte klara på lång väg med restaurangen och menyn men det kommer ju utvecklas allt eftersom. Dom inriktar sig på lite finare husmanskost, typ wienersnitzel, fläskkarré, lite olika soppor mm.

Jag tog en oxfilé as usual som var helt perfekt och ett vitt Riesling-vin till och J tog fläskkarré (eller var det fläskfilé?) med surkol och en öl.

Mucho gott var det och det ska bli kul att komma upp och äta där igen om ett år eller nåt och se vad som utvecklats och ändrats.


Nu ska jag springa och äta lunch.

Ciao!


Av Persson - 15 december 2008 07:47


Idag är ingen vanlig dag för det är Einars födelsedag, Hurra Hurra Hurra!


Grattis bäste-svåger Einar! Hoppas du får en bra dag!


Fast jag är ju den ende i hela världen som har TVÅ svågrar som heter Einar =) Så egentligen kan jag ju inte skriva att denne är bäst då den andra är precis lika bra. Ni är bäst båda två helt enkelt!


 

Här e J och ena svågern Einar på lutfisk-middagen hos Farmor för två år sen.


Nä - back to work!


Av Persson - 15 december 2008 07:35


Hej Hopp!

Idag är det sista Måndagen i Sundsvall. Det är mycket "sista" nu. Och det är väldigt typiskt moi att tänka så om allting oxå, "å nu är det sista gången jag kissar på denna toa och nu är det sista gången jag tittar på detta rummet". Ja ni förstår hur sorgligt mitt liv är just nu, alltås inte pga att jag är en sorglig människa som tänker så utan för att vi tar lånsamt farväl av allt och alla just nu.


Igår när vi åkte hem från Ramsele och lämnade J´s föräldrar var det jobbigt. Usch vad jobbigt det var för han. Men det ska det ju vara, konstigt vore ju annars.


Sitter på jobbet och drar ut på sparken som ska kicka igång dagen här. Jag åker ju alltid in med J till kvart i sju när jag börjar åtta... ja, jag kommer till jobbet en timme tidigare för att slippa gå till jobbet, ja, jag är en dålig människa.


Ha en bra dag hörrni! Jag ska ha en bra sista-måndag här på jobbet!

Ciao





Av Persson - 13 december 2008 21:08


Okej Ronjha du tycker inte om Kevin. I get it.

Fast jag förstår inte hysterin kring Idol. Nu har han vunnit, nu kan vi lämna  det känner jag. Orka läsa om hans tjej och hur det ska gå för han nu och hur dom andra deltagarna tycker om dittan och dattan. Nä, nu blickar vi framåt. På annandagen börjar körslaget igen och Oj vad jag vill se. Jag hängde inte alls med förra gången men nu känner jag mig redo.


Det är 20 minusgrader i Ramsele idag! Så kallt trodde jag inte ens det kunde bli i Sverige innan jag upptäckte Norrland. Men det kan det.


Jag har tänkt att börja sjunga i kör när jag flyttat ner. Om tid finns såklart. Och om nån vill ha mig såklart =) Men det har alltid varit en löjlig dröm som jag vill uppfylla nångång.

Syrran, jag tänkte att vi ska gå tillsammans. Vad säger du om det??







Av Persson - 12 december 2008 21:11


Kevin! Kevin! Kevin!


Han vinner lätt! Alice rör sig ju INGENTING på scen. Herregud det ju så att jag hade gjort det bättre =)  (Ja, jag drömmer fortfarande om mig på en scen.)

Hoppas ni har det bra allihopa!


Av Persson - 12 december 2008 08:38


Vi lever. Idag efter jobben åker vi till Ramsele där vi ska tillbringa vår sista helg som boende i Sundsvall. Och imon är det LUCIA. Årets näst mysigaste dag efter JULAFTON. Då ska vi upp i ottan och se på Luciatåg på tvn. Undra om det finns nåt luciatåg i Ramsele?


Så, om vi inte hörs här under helgen så får ni ha en underbar helg och en mysig Lucia!


Kramar till er som vill.

/Jo.


 


Av Persson - 11 december 2008 21:16


Kära vänner,


just nu råder det kaos i vårt liv. Idag gick vi upp kl 06.15, åkte till jobben, jobbade hela dagen, kl 16,00 kom jag ifrån jobbet, gick ut och julklapps-shoppade, J kom ifrån sitt jobb kl 17,30, då åkte han till en kock-kompis som ska bjuda oss på middag på söndag (!), jag gick oxå dit en stund och hälsade och va trevlig, vi kom hem vid 19,00, fortsatte packa i badrum, kök och vardagsrum, och nu sitter jag här och det blöder ur ögonen på mig. Så nu ska vi gå och lägga oss och förhoppningsvis vakna imorgon. Det kan vara så att vi somnar in inatt. För den här flytten is killing us. Som jag brukar säga till vår amerikanske kökschef Dan.


Så vänner bli oroliga om jag inte dyker upp här imorgon. Ring mig gärna isf.


GODNATT

/Jo.


Av Persson - 10 december 2008 14:19


Idag efter jobbet ska jag ner till Bettan och dricka glögg och sitta och tjöta/snacka/babbla/jiddra/prata/tjitt-tjatta, kalla det vad du vill men det ska bli MYSIGT. Om två veckor idag är det JULAFTON. Jejj!


Världens mysigaste, mest underbara julafton kommer firas med familj (kanske släkt oxå, hoppas det) i det nybyggda huset. Åh det är så man bli tårögd.


Och ikväll är det Greys på femman. Att man kan påverkas så av en serie som jag gör är ju faktisk både sorgligt och skrämmande. Lipar dom så lipar jag. Skrattar dom så skrattar jag. Jaja. Fröken Persson i ett nötskal. Så satan tar er om ni ringer mellan 21 och 22.


Ciao

Ovido - Quiz & Flashcards