Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Persson - 17 januari 2009 11:16


Oj vilket fint väder vi har i Kingsbacka idag! Man blir alldeles GLAD =)


Jo Ikea besöket blev som väntat några timmar längre än planerat, men vad gör väl det när man e arbetslös och har all tid i världen på sig!

Jag fick handlat dom här lamporna som fick ta platserna  som fönsterlampor i köket faktiskt. Blev mycket lyckat och bra.


 


MEN, lite bitterprat måste slängas in nu med för jag blev så irriterad. Ja så har jag ju kollat hela veckan på ikea.se när lamporna och rullgardinen skulle komma in på lager igen och det har stått fredag hela tiden, så därför väljer ju jag att åka in på fredag. Och för säkerhets skull går jag direkt till hyllorna för att ta varorna direkt så jag inte missar dom. Men när jag kommer till lamporna finns det bara en liten rackare kvar, så jag haffar första bästa gulklädda lady och frågar undrande om det inte skulle finnas en massa lampor där idag.

"Ja nä jag vet inte, det kan ju vara så att en lastbil är försenad eller att det har hänt något" svarar hon då med en såndär röst som säger att hon jobbat på placet way to long och tappade motivationen för att arbeta för ca 30 år sen.

"Men va fan nu har jag varit här tre ggr och den inte funnits så nu har jag verkligen kollat på nätet och det stod att det skulle finnas ca 40 st idag", svarar jag irriterat. "Kan du inte kolla på lagret om det kommit in nåt lass nu då?" Frågar jag.

"Ja okej då" suckar surkärringen.


Ja så tar det än jäkla tid för henne att kolla detta men kommer slutligen med ett lass och jag blir glad och säger "gud vad bra" och "detta gjorde min dag" och "tack för besväret" osv. Och vet ni vad?? Kärringen säger INGENTING. Inget "det var så lite så" eller "varsågod" eller nåt liknande.

Nu ville hon endast att jag skulle se hur jobbig hon tyckte jag var som besvärade henne så i hennes heliga arbete så hon bara grymtade och gick vidare. Och SEN när jag strosade vidare i lampvärlden hör jag hur hon säger till den andra yngre medarbetaren "Nu skulle jag bara vilja att alla kunder försvann".   !!! ahhh om det inte vore för oss kunder så skulle du inte ha ett jobb att gå till förbannade idiot! ville jag säga.  Men ack nej som den positiva människa jag blivit höll jag tyst och gick lugnt vidare.


Men sen på vägen ut gick jag faktiskt till informationen och sa "Att det är inte kul att bli bemött med en suck när man frågar om hon kan kolla på lagret. Och man har ju ändå handlat för långt över 30 000 här sammanlagt och då tycker inte jag det är för mycket begärt att fråga en sån sak."

Jag sa det väldigt lugnt och pedagogiskt så dom höll med mig och sa att det är bra att jag säger till. Jotack, känn på den du kärring.

Don´t mess with Jo. som jag brukar säga.


Mycket babbel. Men jag är ju en professionell babblare så ni får stå ut =)


Ovido - Quiz & Flashcards