Alla inlägg den 30 september 2008

Av Persson - 30 september 2008 11:39


oj oj oj saker händer här hos oss... =)

Vi har nu fått papprerna som man skriver andrahandskontrakt på, så vi ska fylla i dem och så ska Nina, som ska hyra vår lägenhet, oxå fylla i dem och sen kan vi andas ut för det och kryssa i en till gjord grej. Skönt.

Jag har börjat leta reda på flyttlådor, Bettan kanske hade ett gäng från hennes flytt. I know, lite tidigt att börja packa tycker ni, MEN tiden går faktiskt fasligt fort om någon inte märkt det, och jag och J jobbar alltid om varann så vi ses typ aldrig känns det som och vips som kommer helgen och sen kommer nästa vecka, och snart står vi där och ska vinka hejdå. SÅ jag börjar planera och dona lite smått nu.


Och jag ska ta kort på lite möbler och slänga ut på blocket så vi blir av med de oxå...  Hihi saker händer  =)  Me like.


Jag shoppade igår... aj aj. Men vi betalade alla f*cking räkningar som går att betala i söndags så jag unnade mig... fast jag har blivit bättre.. nu tänker jag behöver jag verkligen detta.. oftast är svaret nej, men igår behövde jag verkligen en kofta. sådeså.


Jo och jag funderar och tänker på hur nästa boende ska se ut.. Jag har ju blivit heeelt inne på vitt. Jag vill ha vitt vitt vitt överallt. Och det ska jag banne mig ha oxå. Och jag ska inte ha nå massa plåtter och småsaker som står och dammar.. usch och fy och blä... Nä min (vår =)) lägenhet ska va genomtänkt denna gången. Och vad jag tänker.. jag funderar på en sån här i vit... kan de va nåt?.. bara den inte låter mycke...


Ovido - Quiz & Flashcards